KULTTUURIVIENNIN TUKIVERKKO
EN | SE

Kulttuurimatkailu


Ajankohtaista:

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää keskustelufoorumin ITÄMEREN PIIRIN KULTTUURIREITIT - EASTERN VIKING FORUM II taloudellisesti ja sisällöllisesti kestävästä kulttuurimatkailusta. Tapahtuma on osa Suomen puheenjohtajuuskauden ohjelmaa Itämeren valtioiden neuvostossa.

Ajankohta: 20.‒21.5.2014
Paikka: Merikeskus Vellamo, Kotka
Hinta: ei osallistumismaksua.

Foorumiin kutsutaan erilaisia julkisen ja yksityisen sektorin toimijoita kaikista Itämeren maista. Luovien alojen edustajille tarjoutuu tilaisuus verkottumiseen ja näkyvyyteen osana kulttuurimatkailun moniulotteista kenttää.

Ohjelma verkkosivulla: http://www.ndpculture.org/

Suomalaisia osallistumiskutsusta kiinnostuneita toimijoita kehotetaan ottamaan aloitteellisesti yhteyttä järjestäjiin marraskuun 2013 aikana. Tilaisuuden osallistujamäärä on rajattu.

Osallistujien joukkoon toivotamme tervetulleeksi kulttuurimatkailun asiantuntijoita ja osaajia, joilla on kytkös kulttuurireittitoimintaan tai lähitulevaisuuden mielenkiintoa sitä kohtaan. Foorumin erityisteemana ovat muinaisjäännökset ja varhaishistoria kulttuurimatkailussa (viikingit) ja painopistealueena itäinen Itämeren piiri (Suomenlahden ympäristö, Luoteis-Venäjä).

Lisätietoja: projektikoordinaattori Mervi Suhonen, sähköposti misuhone@gmail.com, puh. 040 581 9680, kulttuuriasiainneuvos Maija Lummepuro, sähköposti maija.lummepuro@minedu.fi

Siirry sivun alkuun